Hrvatski English Postavi kao Homepage Dodaj u favorite Naslovnica
wolf.ri.prkos.com
(Autor: Bljed Oliki)       NASLOVNICA

Najnoviji »  
 
Sliku učitao: wolf.ri.prkos.com
Sliku učitao: wolf.ri.prkos.com
wolf.ri

Davor Domazet-Lošo

PREZENTACIJA KNJIGE"STRATEGIJA VUČJEG ČOPORA" U VOLOSKOM
Uvod u prezentaciju knjige“Strategija vučjeg čopora“ započeo je pjesmom Antuna Matoševića;
VUČJA DRUŽINA
množe se i umnažaju
zaštićeni
grade nastambe
među nama

tankoćutni
umiljati
podatni

janjadi se
uvlače pod kožu

Koji su to vučji čopori u Hrvatskoj, koji nas svaki dan love po našim domovima putem medija a da mi to i neznamo. Ova je knjiga progovorila o svim tim imenima i svi su zapisani u“Strategiji vučjeg čopora“ oni su sustavno od 2000 godine od Hrvatske koja je bila veliko ratište, danas pretvorili u veliko lovište i uistinu oni love.
OTVARANJE RATNIH IGRA KROZ MEDIJSKI PROSTOR
Prije svega to se odnosi na mit o Tuđman-Miloševićevoj podjeli Bosne i Hercegovine i
‘etničkom čišćenju’ Srba u Hrvatskoj. Namjerno i sračunato stvorena su snažna, posve oprečna, uvjerenja i ‘znanja’ o nekim doganajima. Pritom često protagonisti takvih ‘uvjerenja i znanja’ ne iznose nikakve argumente i činjenice za ono što tvrde i u što vjeruju. I ne samo to, nego je Haško tužiteljstvo svoje optužnice često potkrepljivalo proizvodima tog informacijskog rata, pozivajući se na njih kao dokaze i činjenice, iako je najčešće, da se ne kaže isključivo, bila riječ o očitoj propagandi i planiranim i plasiranim dezinformacijama. Jedna od ključnih osoba koja i sam proizvod ukupnih dogananja raspada bivše Jugoslavije, ali i jedan od generatora krivih lažnih predonba o tim zbivanjima jest Stjepan Mesić. Ukratko rečeno, Hrvatska ni u vremenima dok je bila veliko ratište, a poglavito sada kad je
postala velikim lovištem nije bila omiljena glavnim zapadnim igračima iz prostog razloga što je samom svojim postojanjem 'stvara' probleme onima koji sebe smatraju upravljačima nadziranog nereda. Još uvijek, ne smo u anglosaksonskim metropolama, ima političkih sila ili 'vučjih čopora', koje Hrvatima nikako i nikada ne će oprostiti raspad Jugoslavije, pobjedu u Domovinskom ratu, samostalnu državu i vjernost Svetoj Stolici.
Mediji najpogodniji za djelovanje «vučjeg čopora»

Dok danas Hrvatskom vlada šutnja, udružbeni 'vučji čopori' ne prekidaju svoj lov na
njima omiljenu lovinu – Domovinski rat
Tipični primjer doktrine 'vučjeg čopora' ili kako loviti na hrvatskom velikom lovištu je
emisija Denisa Latina, nazvana Latinica
Sveznajući 'vučji čopor' ili 'vučji čopor' opće prakse udarna je snaga političke
ispravnosti za proizvodnju pristanka u javnom mnijenju
Hrvatski sveznajući 'vučji čopor' čine novinari Denis Kuljiš, Drago Hedl, Branko Mijić,
Ivan Zvonimir Čičak, Davor Gjenero, političari Vesna Pusić, Milorad Pupovac, svećenik
don Ivan Grubišić, odvjetnik Anto Nobilo, profesori Žarko Puhovski, Ivo Banac,
psiholog Mirjana Krizmanić, etnoantropolog Sandi Blagonić, kulturnjak Zvonko
Maković, sociolog Dražen Lalić, a svjesno im to po zadanom planu omogućavaju
voditelji moderatori Mislav Bago, Dijana Čuljak, Aleksandar Stanković, Denis Latin,
Dubravko Merlić i Mirjana Hrga.

Citiram:“Zima 1994. godine tada su Britanci zajedno sa Francuzima, jer su mislili da će Bihač pasti Hrvati neće ništa nepraviti. Htjeli su Srbe proglasiti pobjednike u ratu, 1994. Godine. U Hagu se ne sudi nikakvom agresoru, u Hagu se ne sudi za Vukovar, a ponajmanje za prekomjerno granatiranje. U Hagu su znate kakve presude bile, presudilo se samo za Ovčaru, ni za jednu jedinu granatu koja je ispaljena1991. godine sa prostora Bosne i Hercegovine i Srbije, nikome se za ništa ne sudi. Ali zato svi Hrvatski Generali ukupno nas, poslušajte brojku 25 uključujući i moju malenkost bio sam Haški osumnjičenik. 25 Hrvatskih Generala ili im se sudi ili su bili osumnjičenici“.

STRATEGIJA BRZEZINSKOG IPAK POBJEDIVA
Slijedom 'naputka Brzezinski' po prešutnom nalogu ustoličenog trećesiječanjskog 'vučjeg
čopora' podreneni medijsko-udružbeni 'čoporčići' otpočeli su svoj lov na hrvatskom velikom lovištu uporabom verbalnog streljiva, poput, govora mržnje, fašizama, deset mračnih deset godina, detuđmanizacije, rigidne desnice i to u državi čija je nezavisnost i sloboda izborena s mnogo krvi njezinih branitelja i velikim žrtvama njezinih žitelja. Tim verbalnim streljivom prvo se počelo pucati na branitelje i generale, a potom na sve one koje su oni označili kao protivnike 'demokracije i ljudskih prava'. Po naputku političke ispravnosti politički trećesiječanjski 'vučji čopor' svjesno je pristao da žrtvu i patnju, ali i ponos i dostojanstvo ne samo jednog naraštaja hrvatskih žitelja podaštavaju do mjere da će suicid hrvatskog branitelja tijekom vremena prestati biti bilo kakva vijest.

Za pouku: Svaka je strategija pobjediva, pa i ona ‘vučjeg čopora’ unatoč tomu što je
obilježena pridjevom britanski.


Objavljeno: 12.02.2009. u 11:10h
Broj jedinstvenih otvaranja (prvih 24h): 130
Prosječna ocjena: 1
Broj bodova: 130

Broj otvaranja uratka - Prvih 24h: 2075
Ukupno: 2681
Pošalji na mail:
Ocijenite sadržaj: Radove mogu ocijeniti samo prijavljeni članovi koji još nisu glasali. Tekstove koji nisu autorski, kraći su od 800 znakova ili su stariji od 24 sata nije moguće ocijeniti.
* Prijavite moguća kršenja autorskih prava ili one uratke za koje smatrate da su bezvrijedni i postavljeni u rubriku građana novinara, samo u svrhu generiranja novčanih sredstava. Uredništvo si uzima za pravo takve radove, u slučaju opravdanosti žalbe, izbaciti iz natječaja.
Milošević 
12.02.2009 13:05 h
Nikada nebi krenio u rat na nas Hrvate da mu nije došao Lord Peter Carrington i rekao mu ovu rečenicu, citiram"brzo i bez mnogo proljevanja krvi". Nit je bilo brzo a proljevanja je krvi bilo puno i Srbi izgubiše rat, a Milošević završi"ovako".
Individualna krivnja 
12.02.2009 13:19 h
Ako vi izaberete tri, četiri, pet generala pa onda njih posadite u Haški sud onda vi više ne sudite tom pojedincu nego sudite cijeloj Hrvatskoj vojsci, odnosno sudite cijelom Hrvatskom narodu. Odnosno ide se dokazati da je Hrvatska Država nastala na zločinu da je ona zločinaćka država.
Vidim 
12.02.2009 14:11 h
da u komentarima nema ni jednog turborvata, dali je to zato što ih nije briga ili su se zadovoljili s Hrvatsvom pa sad mogu lamentirati kako im paše. Vrlo su interesantni, kao čopor o kojem govoriš, sad se ja pitam nisu li oni baš ti????
Sto reci 
12.02.2009 14:17 h
svi generali sto su umirovljeni 2000,g je lik i djelo SDP a....A to su učinili jer su se bojali močne Hrvatske Vojske.Sad nas ponižavaju svi pa naravno i Srbo Četnici,,,ali nadam se da neče dugo ::))))

Bog i Hrvati :))))
matrixdc 
12.02.2009 14:21 h
Zasto bi ja naprimjer bio turbo Hrvat? Ja volim svoju Domovinu Hrvatsku i nedam da itko pljuje po zastavi grdu i ustavu Republike Hrvatske .....Za to sam polozio prisegu i toga se držim do SMRTI.............
Moj jole911 
12.02.2009 14:25 h
Kriva interpretacija, u Hag ih je poslao SANADER a ne SDP,HSLS,HSS,HNS ili netko treći. Polako izlazi na vidjelo tko je izdao ovaj narod. Nitko od gore navedenih stranaka već jedino i samo HDZ u suradnji s HSP-om. Što se tebe jole911 tiče za tebe se zna da si branitelj i da si zbog ovih na portalu i njihovih nalogodavaca tu gdje jesi.
matrixdc 
12.02.2009 14:37 h
Iskerno rečenu ja sam u Qurcu priznam :;:))
Jole 
12.02.2009 14:42 h
zar ti još nisi skužio na koji način razmišlja i funkcionira Matrix? Pa vidi mu prvi komentar. Što mu to znači? Od jada i nemoći laje i grize, te želi isprovocirati reakciju najnovijim idiotskim podmetanjima. Kada mu postaviš logično pitanje, onda si ga krivo inerpretirao. I opet glup i bijedan kakav već je, pokušava domoljubima podmetati Sanadera i HDZ. Iako svaki potez Sanadera i HDZ-a ide u prilog upravo njemu i njemu sličnim jugoboljševicima. Glupan ni za tri života ne bi znao navesti ni jednu razliku između svih stranaka koje je nabrojao. Te razlike ni nema, svi su isti tj. njegovi jugoboljševici.
Ali eto Jole, ti imaš sreće da Matrix zna da si branitelj, pa ti neće baš puno zamijeriti.
Ta patetična kreatura samo pokušava manipulirati. Komentar na ovaj članak je pravi primjer.
Evo prvog 
12.02.2009 14:52 h
turborvata, ajde mali nema za tebe logičkih pitanja, ti si pre sirov da bi svahatio.Meni te je žao, jer svoje osobne frustracije oko domovinskog rata liječiš svojim patološkim neznanjem i demagogoijom, nisi li i ti dio tog čopora zamaskiran u domoljublje, ima vas još ovdje.
ultraturbotrofaznirvatkleroateist dc 
12.02.2009 15:04 h
Ovo se zove vrbovanje :)
Kako ti znaš da su "ovi s portala" krivi za situaciju u kojoj se jole nalazi. Bolje reci čovjeku koliku mirovinu si ishodovao pa da vidimo tko je ratovao, a tko obilazio ministarstva s liječničkim potvrdama upitne valjanosti.

Od mržnje ne možeš ni pročitati što čovjek kaže. Nije ni spomenuo Haag već umirovljenja.

Usput, lepo te otac vaspitovo. Ja ti čestitao Dan fojbi, a ti ni da se zahvališ.
Osim što si nevaspitovan, još si tupav. Pitaš jesmo li "mi" taj čopor? Pa daj pogledaj koja je imena Domazet naveo da pripadaju čoporu i preispitaj svoj stav prema njima. Automatski ćeš znati tko pripada kojem čoporu. Spodobo, znaš li ti uopće značenje riječi - lamentirati?
ultraturbotrofaznirvatkleroateist dc 
12.02.2009 15:06 h
a značenje riječi - demagogija?
ultraturbotrofaznirvatkleroateist dc 
12.02.2009 15:06 h
ili npr. domoljublje?
 
12.02.2009 15:06 h
Molim se da dođe taj dan kada ćeš ti konačno odlučiti pozabaviti se mojim patološkim neznanjem i prihvatiti raspravu na koju god temu hoćeš.
Tko je od nas dio antihrvatskog čopora vidi se po pisanju na ovom portalu.
Točnije rečeno ti ni ne pišeš, već pejstaš protuhrvatske članke. Izgubio sam i zadnje obzire prema tebi danas ujutro čitajući novi Hrvatski list. Naime, znao sam da masovno pejstaš članke, ali nisam znao da pejstaš sve. U HL-u jedan tvoj sugrađanin komentirajući protuhrvatsku djelatnost Novog lista spominje i članak "Prst nevjernog Tome na Petrovoj stijeni". Tako sam saznao da si od riječi do riječi prekopirao i taj tekst.
Kako poštovati čovjeka koji se na najpodmukliji način kiti tuđim perjem?
A sam članak i više nego jasno govori tko pripada čoporu.
Ili si opet krivo interpretiran?
Iskreno se bojim 
12.02.2009 16:08 h
jos jednog dolaska SDPa na vlast jer krenuli su od poštenih generala ,sad smo mi mali pošteni na redu, sve će ućinit kako bi nam naudili i oblatili naš ponos i slavu.Sjetimo se kada su drzali Generala Bobetka u kućnom pritvoru,on se nije dao u Hag jer im je rekao da će umrijet ali se neće predat živ.
Možemo mi pričat što god želimo ali sve je krenulo naopako od koalicje koja je preuzela vlast 2000.g. čak se počela i raspadat jer neki ljudi nisu htjeli ići tako daleko npr. Dražen Budiša je odmah odustao od koalicije kad je vidio kud to sve vodi na uništavanje Hrvatske i njihovih Heroja i branitelja......A budu se tako dizale tenzije oko partizana i ustaša oni više nikad neće bit ni oporba a kamoli vladajuči,pa nek me razapnu ,ali to su činjenice i istina...........
TREĆESIJEČANJSKI VUČJI ČOPOR 
12.02.2009 16:15 h
Sveznajući 'vučji čopor' ili 'vučji čopor' opće prakse udarna je snaga političke ispravnosti za
proizvodnju pristanka u javnom mnijenju. 'Čopor' nema čvrstu strukturu. Članovi se popunjavaju iz
svih područja društvenih djelatnosti.
U hrvatskom slučaju, sveznajući 'vučji čopor' čine novinari (Denis Kuljiš, Drago Hedl,
Branko Mijić, Ivan Zvonimir Čičak, Davor Gjenero), političari (Vesna Pusić, Milorad
Pupovac), svećenik (don Ivan Grubišić), odvjetnik (Anto Nobilo), profesori (Žarko Puhovski,
Ivo Banac) psiholog (Mirjana Krizmanić), etnoantropolog (Sandi Blagonić) kulturnjak (Zvonko
Maković), sociolog (Dražen Lalić). Po hrvatskom velikom lovištu tumaraju svaki dan posredstvom
elektronskih i pisanih medija, a što im svjesno i po zadanom planu omogućavaju voditelji
moderatori tipa Mislav Bago, Dijana Čuljak, Aleksandar Stanković, Denis Latin, Dubravko
Merlić i Mirjana Hrga, kao njihovi vjerni jataci.
Dolaskom 2000. na vlast trećesiječanjskog 'vučjeg čopora' hrvatska stvarnost odjednom gubi
svaku romantičnost i postaje sivom. Kao da se ispunilo Watzlawickvo predskazanje, i od tada
Hrvatska ulazi u dugo razdoblje mamurnosti i kojem kao da kraja nema. Umjesto razračunavanja s
ideologijom komunizma, uslijedilo je razračunavanje s izranjavanom Hrvatskom tek izašlom iz rata.
Trećesiječanjski 'vučji čopor' svjesno je pristao u djelo provesti zadaću zastrašujuće
demoralizacije ljudi koji su bili izloženi agresiji, kojima je oteta imovina i čije su obitelji uništene
ili raseljene. Od tada, dakle, od 3. siječnja 2000. Hrvatska i Hrvati postali su laboratorij u kojem se
provjerava naputak Zbigniewa Brzezinskog, i koji govori o tomu da se čovjek i narod najlakše
dovodi u stanje proizvodnje pristanka, ako mu se «sustavno otima samopouzdanje, i volja za život,
ako ga se neprestano kritizira i ne dopusti mu se da nešto znači, a sve u njemu smatra se lošim.»
 
12.02.2009 17:19 h
Okupio se čopor bijesnih pasa pa reži, he he he he , loših zuba pun floskula odnosno lajanja. I kako veli ona stra psi laju a karavane prolaze. Vama su sve karavne prošle.
 
12.02.2009 17:19 h
Uskoro se spušta vanzemaljska eskadrila sa namjerom da nam resetira mozak i vrati na sami početak evolucije. Tak da iskoristite još malo vremena ... a onda dobro iskoristimo drugu evolucijsku šansu i ne radimo iste greške :))
BRAVO 
12.02.2009 17:22 h
Svi su tu, BRAVO sve što lići na desno skupljeno na jednom blogu jedan Haker nedostaje pa ste kompletni, ali javit će se i on.
umjesto komentara 
12.02.2009 17:59 h
Vozi se Mujo po autoputu i sluša radio. Na radiju prekid programa, i govori spiker: 'Upozorenje, poludjeli vozač vozi po autoputu u krivom smjeru!' 'Ma šta jedan, stotine!'.
SRPSKI HEROJ 
12.02.2009 19:29 h
KAKO SU "BELI VUKOVI" DOBILI IME

Posle formiranja Jahorinskog bataljona Srdjan ulazi u njegov sastav .Pogibijom legerdarnog komandanta zvanog Svabo,u februaru 1993. godine ,postaje komandant Jahorinskog bataljona.
Sa svojom jedinicom nize uspeheslobadja Mali i Veliki Jasen,Polom i Mosevacko brdo.Tada je formiran jurisni odered Sarajevsko-romanijskog korpusa koji je brojio oko 800 ljudi. U borbama na Mosevackom brdu prvi put se culo za "Bele Vukove".Ime su dobili po tome sto su ostali zavejani u jednoj mecavi na Bjelasnici koju samo vukovi prezive.
Od 22. februara Srdjanovi "Beli Vukovi" nalaze se u akcijama za oslobodjenje Trnova.Uz "Bele vukove" znacajan doprinos dale su i druge formacije -"Panteri"iz Bijeljine kao i specijalna birgada milicije.
Stanovnici ovog mesta svakodnevno komentarisu da bi ovo mesto moglo slobodno da se zove "Srdjanovo".
16 maja na Debelom brdu ,srdjan zajedno sa 13 srpskih boraca biva ranjen ,dok je jedan vojnik poginuo.15 Juna 1995 godine pocela je velika neprijateljska ofenziva.Muslimani zauzimaju Zlatiste an Trebevicu."Beli vukovi" su dosli iz Trnova i uspesno vracaju sve zauzete linije i osvajaju znacajan polozaj.Od 12. do 19. oktobra 1995 muslimani su zestoko udarali na polozaje oko Trnova preko koga su zeleli da se teritorijalno povezu sa enklavom Gorazde.
"Beli vukovi" po ko zna koji put ne dozvoljavaju promenu linija razdvajanja.
O kakvim se borcima radilo dovoljno govori podatak da su muslimani prilikom razmene poginulih vojnika na jednom Srdjanovom borcu ostavili ceduljicu na kojoj je pisalo "super -specijalac"
Za veselo društvo u kutu 
12.02.2009 19:30 h
БAЊA ЛУКA - Проблем избјеглица из Хрватске није проблем Републике Српске, већ БиХ и Савјет министара БиХ требало да учини све како би помогао овим људима.

Ово је јуче рекао министар за избјеглице и расељена лица РС Омер Бранковић пред састанак надлежних у институцијама које се баве питањима избјеглица.

- Ријеч је о грађанима који су избјегли из Хрватске у БиХ и по доласку у БиХ они су држављани БиХ, а по Закону о избјеглицама губе избјеглички статус - рекао је Бранковић.

Он је рекао да Хрватска не поштује основна људска права у погледу повратка станова у Хрватској, увезивања радног стажа, признавања пријератних радних инвалиднина.

Он је апеловао на Савјет министара БиХ да учини све како би помогао овим људима и како би извршили притисак на Хрватску.

Помоћник министра за избјеглице и расељена лица РС Драго Вулета сматра да Влада РС и ресорно министарство нису у стању сами да рјешавају проблеме избјеглица из Хрватске у БиХ, већ да се то питање мора рјешавати билатерално.

- Хрватска не би требало да постане чланица ЕУ све док не ријеши питања избјеглица - рекао је Вулета.

Предсједник Удружења радника и инвалида рада избјеглих из Хрватске са држављанством БиХ Никола Пузигаћа сматра да је срамно да након двадесет година траже рјешавање права избјеглих Срба из Хрватске и да нико није узео у разматрање рјешавање њихових проблема.

Састанак је организован на иницијативу Министарства за избјеглице и расељена лица РС и Министарства за људска права и избјеглице БиХ, те на иницијативу Удружења радника и инвалида рада избјеглих из Хрватске са држављанством БиХ.

Скупу су присуствовали и представници UNHCR-а, ОЕБС-а. Ререгистрацијом избјеглих и расељених лица у РС из 2000. године у РС евидентирано 24.000 избјеглих лица из Хрватске, док након посљедње ререгистрације из 2005. године тај број износи 9.005 лица која су се пријавила као избјеглице из Хрватске.
Сарадња

Помоћник министра за људска права и избјеглице БиХ Марио Ненадић рекао је да је БиХ у контакту са Владом Хрватске по питањима проблема избјеглица, додајући да се ускоро очекује посјета делегације Савјета министара БиХ Загребу.

Позивајући се на податке UNHCR-а, Ненадић је додао да је од 7.500 регистрованих избјеглица из Хрватске у БиХ свега шест добило избјеглички статус у БиХ, док су остали у међувремену добили држављанство БиХ или су свој статус ријешили на други начин.
wolf.ri 
12.02.2009 19:46 h
Pa ja i ti kao da smo se dogovorili. :---))))
Znaš li ovo 
12.02.2009 19:53 h
Da je u Hrvatskoj preko 1800 branitelja izvršilo suicid, a u Srbiji oko 3-4 njihova vojnika. Što bi to trebalo značiti?
Znam wolf.ri 
12.02.2009 20:10 h
Ali sam siguran da nitko od ovih Rvatina neće biti taj jer ni vidjeli rata nisu osim što su gledali na TV i drugi im ispričali. Zato su veći domoljubi i bolje Rvtine od svih nas.
BORCI 
12.02.2009 20:15 h
KAKO SU "BELI VUKOVI" DOBILI IME

Posle formiranja Jahorinskog bataljona Srdjan ulazi u njegov sastav .Pogibijom legerdarnog komandanta zvanog Svabo,u februaru 1993. godine ,postaje komandant Jahorinskog bataljona.
Sa svojom jedinicom nize uspeheslobadja Mali i Veliki Jasen,Polom i Mosevacko brdo.Tada je formiran jurisni odered Sarajevsko-romanijskog korpusa koji je brojio oko 800 ljudi. U borbama na Mosevackom brdu prvi put se culo za "Bele Vukove".Ime su dobili po tome sto su ostali zavejani u jednoj mecavi na Bjelasnici koju samo vukovi prezive.
Od 22. februara Srdjanovi "Beli Vukovi" nalaze se u akcijama za oslobodjenje Trnova.Uz "Bele vukove" znacajan doprinos dale su i druge formacije -"Panteri"iz Bijeljine kao i specijalna birgada milicije.
Stanovnici ovog mesta svakodnevno komentarisu da bi ovo mesto moglo slobodno da se zove "Srdjanovo".
16 maja na Debelom brdu ,srdjan zajedno sa 13 srpskih boraca biva ranjen ,dok je jedan vojnik poginuo.15 Juna 1995 godine pocela je velika neprijateljska ofenziva.Muslimani zauzimaju Zlatiste an Trebevicu."Beli vukovi" su dosli iz Trnova i uspesno vracaju sve zauzete linije i osvajaju znacajan polozaj.Od 12. do 19. oktobra 1995 muslimani su zestoko udarali na polozaje oko Trnova preko koga su zeleli da se teritorijalno povezu sa enklavom Gorazde.
"Beli vukovi" po ko zna koji put ne dozvoljavaju promenu linija razdvajanja.
O kakvim se borcima radilo dovoljno govori podatak da su muslimani prilikom razmene poginulih vojnika na jednom Srdjanovom borcu ostavili ceduljicu na kojoj je pisalo "super -specijalac"
ултраm 
12.02.2009 20:25 h
Tko se borio za Hrvatsku? MATRIX
Tko je to skupo platio? MATRIX
Tko je zbog ideala išao u rat? MATRIX
Tko se borio da bi ja (i ovakvi) mogli ovdje izražavati svoje mišljenje? MATRIX
Tko je pucao haubicom po srpskim kućama? MATRIX
Ко брине о српским избеглицама? Матрикс
Hvala jezda 
12.02.2009 20:32 h
A što bi ja da tebe nemam, trebalo bi te izmislit.
А што би ја да тебе немам, требало би те измислити.
To se ovako piše 
12.02.2009 20:33 h
Ко се борио за Хрватску? Матрикс
Ко је то скупо платио? Матрикс
Ко је због идеала ишао у рат? Матрикс
Ко се борио да би ја (и овакви) могли овде изражавати своје мишљење? Матрикс
Ко је пуцао хаубица по српским кућама? Матрикс
Ко брине о српским избеглицама? Матрикс
A može i ovako 
12.02.2009 20:37 h
ултратурботрофазнирватклероатеист ДЦ
газдајезда

Ово се зове врбовање:)
Како ти знаш да су "ови са портала" криви за ситуацију у којој се јоле налази. Боље реци човеку колику пензију си исходовао па да видимо ко је ратовала, а ко обилазио министарства са лекарским потврдама упитне ваљаности.

Од мржње не можеш ни прочитати шта човек каже. Није ни споменуо Хааг већ пензионисања.

Успут, лепо те отац васпитово. Ја ти честитао Дан фојби, а ти ни да се захвалиш.
Осим што си неваспитован, још си тупав. Питаш јесмо ли "ми" тај чопор? Па дај погледај која је имена Домазет навео да припадају чопору и преиспитај свој став према њима. Аутоматски ћеш знати ко припада којем чопору. Сподобо, знаш ли ти уопште значење речи - ламентирати?
ultraturbotrofaznirvatkleroateist dc 
12.02.2009 20:38 h
Čak ni to ne znaš dobro napraviti.

Ne kaže se: Ko je pucao haubica... već, Ko je pucao haubicom! Beznadežan slučaj.

I još jednom druže Matrix: Srećan ti Dan fojbi!
http://translate.google.com/ 
12.02.2009 20:40 h
Dakle, ni materinji jezik ne znaš već se koristiš ovim servisom.
 
12.02.2009 20:45 h
Eto što da radim ove ustaše me pohrvatile pa ne umem vlastit jezik da pišem, imaš oravo morao sam da koristim prevodilac, teško mi ide tvoj i moj jezik
 
12.02.2009 20:58 h
Oće bre da me naučiš pravo srbski?

EEE... 
12.02.2009 20:59 h
Rojs收費香煙,咖啡和杯子

對他們的工作在相對濕度66阿蘭兵團已支付2.65億,其餘仍是懸而未決的五萬四千五百點零零萬電4倍較低的價格與一個適當的利益
副縣檢察長Suncica布拉澤維奇起訴書3分減少到2分。 Ljubo CESIC指控助理部長為獲得非法利益為第66兵團下屬發出誡命供應團,成員意識到,克羅地亞軍隊甚至沒有員工國防部,他們opskrbio取得 67715香煙, 750公斤的咖啡和一個玻璃的4.00萬的總價值為2,561,641.00電。根據起訴書, Rojs是顯示的費用,國防部,儘管第66該團沒有按照她的話,是部分高壓,工人已經獲得的財產利益。

第二點的起訴書指控說,這是體育的社會從波黑和克羅地亞戰爭,並允許未經授權的使用所擁有的餐館國防部沒有費和規格,所有的開支,國防部。他還下令物業管理部,以支付債務二十點○○萬,並隨著時間的推移,完成減免債務克羅地亞Dragovoljac電超過300萬。因此,副縣長律師布拉澤維奇尋求愛情Ćesić Rojs宣判有罪,並考慮採取減輕處罰情節,但沒有受到懲罰,因為父親的兒童和未成年人,這是一個多批後衛。

Rojs -羅賓漢

澤利科Olujić ,檢察長柳Ćesić Rojs說,爭端持續九年,起訴是合併分起訴書第二和3於第2款他們不是重要的足球俱樂部的設施使用,但在紙杯,香煙和咖啡。

-我的被告沒有自己的利益而獲得的第66名團為他們提供及時,以便使所有的任務。足球俱樂部捐贈,並擔任助理部長有權根據法律,使用對象。這也是無可爭辯的註銷債務簽署了克羅地亞Dragovoljac後,他已故弗拉尼奧圖季曼總統下令項目Stjepana Spajic把廣告學報-最後的話是說,澤利科Olujić 。

爭端債務九年上週五將在上午10時和結束判斷。
hrvatski

>
kineski (tradicionalni)

zamijeni
Prevedi
ili 
12.02.2009 21:01 h
בגינה סיגריות, קפה כוסות

את העבודה על RH אלן 66 יש יועבר חטיבה 265 מיליון, והשאר עדיין מצטיינים kuna לפי 545 מיליון 4 פעמים עם מחירים נמוכים יותר הולם עניין
סגן מחוז Suncica עו"ד כתב אישום Blazevic עם שלוש נקודות צמצמה לשתי נקודות. Ljubo CESIC מחויב כי עוזר שר לצורך קבלת רווחים בלתי חוקיים עבור 66 גיס subordinates הוציא מצוות לאספקת regiments, מודע לעובדה כי אנשי הצבא את קרואטית הם אפילו לא עובדים של משרד הביטחון, והם opskrbio רכשה עם 67.715 סיגריות, 750 קילו של כוס קפה של 40 אלף של הערך הכולל של 2,561,641.00 kuna. על פי כתב האישום, Rojs היא להציג את העלות של משרד הביטחון, על אף 66 גיס לא, לדבריה, במילים היה חלק HV, וכן עובדים כבר רכשה נכס תועלת.

הנקודה השנייה של כתב האישום היא מחויבת כי אגודות ספורט מן BiH ו קרואטית מלחמה, ומאפשר שימוש לא מורשה של מסעדות בבעלות משרד הביטחון ללא דמי ומפרטים, הכל על חשבון משרד הביטחון. הוא גם הורה למנהל מחלקת רכוש כדי לכסות את החוב של 200 אלף, ועם הזמן להשלים סליחה קרואטית Dragovoljac חובות של יותר משלושה מיליון kuna. לכן, סגן County ביקשה עו"ד Blažević לאהוב Ćesić Rojs הכריז אשם, ותוך התחשבות בנסיבות לקחת מקלים שלא נענשו, כמו אביו של ילדים קטינים, אשר הוענקו מספר defenders.

Rojs - רובין הוד

Zeljko Olujić, עו"ד Ljube Ćesić Rojs, אמר כי סכסוך נמשך תשע שנים, של התביעה היא גוזימה נקודות של כתב האישום 2. ו 3 בסעיף 2 להוכיח שזה לא חשוב כמו מועדוני כדורגל להשתמש במתקנים, אבל הם כוסות, סיגריות או קפה.

- אזור הנאשמים עצמם לא הושגו לטובת חברים של 66 regiments כפי שהיו סופק בזמן על מנת לבצע את כל המשימות שלך. מועדוני כדורגל תרם, והוא היה כמו עוזר שר זכאי על פי חוק, השתמש האובייקטים. כמו כן הוא לא נתן לחלוק עליו כי write-off של החוב שנחתמו על ידי קרואטית Dragovoljac, לאחר שהיה בסוף הנשיא הורה Franjo Tuđman הפריט Stjepana Spajic לשים מודעה acta - המילה הסופית היא אמרה Zeljko Olujić.

מחלוקת החוב תשע שנים יהיה ביום שישי בשעה 10 בבוקר ולסיים בכך פסקי הדין.
hrvatskija se krstim ::))) 
12.02.2009 21:03 h
Uime oca i sina i duha svetoga AMEN
ili 
12.02.2009 21:03 h
Rojs सिगरेट, कॉफी और कप के लिए चार्ज

इस आरएच एलन 66. पर अपने काम के लिए रेजिमेंट, और बाकी अभी भी 545 करोड़ कुना बकाया है 4 बार कम कीमतों से एक उचित ब्याज के साथ 265 करोड़ वितरित किया है
तीन अंक दो अंक से कम के साथ उप काउंटी अटॉर्नी Suncica Blazevic अभियोग. Ljubo आरोप लगाया है कि CESIC के सहायक मंत्री 66. के लिए अवैध रूप से लाभ प्राप्त करने के प्रयोजन के लिए रेजिमेंट मातहत पुलिसकर्मियों, पता है कि क्रोएशियाई सेना के सदस्यों को भी रक्षा मंत्रालय के कर्मचारी नहीं हैं रेजिमेंटों की आपूर्ति के लिए, और आज्ञाओं जारी वे 67,715 सिगरेट, कॉफी के 750 किलो और 40 हजार 2,561,641.00 कुना के कुल मूल्य का एक गिलास के साथ हासिल opskrbio. इस अभियोग के अनुसार, Rojs रक्षा मंत्रालय की लागत को दिखाने के लिए, हालांकि है 66. रेजिमेंट नहीं, उसे शब्दों के अनुसार, इस HV का हिस्सा था, और कार्यकर्ताओं संपत्ति लाभ अर्जित किया गया है.
AMEN 
12.02.2009 21:07 h
:--)))
wolf.ri 
12.02.2009 21:14 h
de prevedi ja tu nist vise nerazumijem :)=))
 
12.02.2009 21:23 h
Vidiš bre jole911 kad se kaže AMIN onda je Amin i nema više.
 
12.02.2009 21:25 h
Poćeo sam da vežbam črilicu da se gazdajezda i ja dopisujemo a vi da ne razumete. :---)))), uzet će mo još i ove ostale prave srbe a tebe i wolf.ri će da pustimo na miru dok se ne izvežbamo.
 
12.02.2009 21:29 h
matrixe bre,
pobunjeni strpski teroristu.nemogu bre cudu da se nacudim gde bese kad ono ti na nasem lepom pismu.i setim se ja gde nestala moja tipkovnica.a ja mislila da je savo sakrio,kad ono ti.verovatno to bese kada si poslednji put bio u pozarevac sa svojim suzukijem i burazerima.mongo mi se svideo onaj Viktor pa Ćićo pa Predrag.vise se ne secam za koje ono novine rade ali mislim da si rekao za novi feral iz reke.ali moram dete da ti priznam onaj dugokosi mislim da se zvao borislav,mnogo zeznut tip.te kako on nas covek.te kako mu otac vokosav sa ostrva vis.te ovo te ono a onda pocme o politici i moram da ti kazem. on ce ti meni onako iz cista mira da kako je goloruki tudjman mogao deliti bosnu sa do zuba naoruzanim slobom.kaze nema logika matora.nema logike.kaze jos da tamo tudjmanovi generali po zatvorima a izraelski ministar rekao ako ubijas teroriste moze da to bidne samo dobro delo.nema logike matora,je li da nema.i sve on meni tako a mene sram.savo bi bio ljut da mu kazem pa cutim.ah setila se,savo kaze da sledeci put kada dodjes dovedes neku fani ili hani.mislim da rece erceg.kaze da dobro radi za nasu stvar pa bi je zelio upoznati.denise i acu pozdravi.
eto za sada toliko.kada dodjes donesi mi moju tipkovnicu.
ljubi te tvoja keva leposava
ja bi vam predložio 
12.02.2009 21:34 h
nekog dobrog psihijatra PTSP radi svoje .............i to je dio života medju čoporu ,,,,,,,,,:)=
šterna 
12.02.2009 21:41 h
de si brate srbine, što si se denuo međ ove ustaše a bre?

jole911 samo se dobro zabavljamo na račun onih "ko nas bre zavadi" Rvata.
matrixdc 
12.02.2009 21:47 h
Ja se namam namjeru s nikom posvadjat a najmanje s nekom za koga znam da je bio u ratu kao i ja :) a oni sto se nepredstave i izazivaju jebiga ,odakle ja znam tko je tko :))) treba imat muda reci ime i prezime pa onda pisat i vrijedat ,a mi smo imali muda 90 tih pa i sad ::))
 
12.02.2009 21:50 h
Imaš kavu od mene, uostalom znaš tko sam i što sam. Samo se malo zezamo, eto nije nadam se nikoga uvrijedilo.
Matrixe 
12.02.2009 23:26 h
mizerijo, ne manipuliraj ljudima i ne skrivaj se iza drugih. Wolf te konkretno pitao, pa i konkretno odgovori, pogotovo što kažeš da znaš odgovor. A ne utrpavaj se Joletu sa "mi branitelji". Ne navlači ljude, nego sam smisli koji odgovor, makar i na ćirilici.
Osim toga, mi Rvati jasno razlikujemo "borce" kao što ste ti i Fumić, od boraca kao što su Jole ili Cvrkut.
matrixdc 
12.02.2009 23:46 h
Daleko si ali nikad se nezna put me moze nekad dovest do RI ::))
east zagreb 
12.02.2009 23:47 h
Gdje si se ti to borio da toliko pametuješ jednom branitelju? Srami se,pobjegli ste u inostransvo kad je zagustilo a sada bi bili veliki Rvati. Fuj.
Meterizanka 
12.02.2009 23:54 h
nigdje nisam bježao, a da i jesam to bi bilo u inozemstvo.
 
13.02.2009 00:00 h
Izvinjavam se u inozemstvo. Sad srce na mjestu?
Meterizanka 
13.02.2009 00:01 h
što se tiče pametovanja jednom branitelju, mogu ti odgovoriti u matrixovu stilu. Recimo staviti sliku s leđa, navesti 95 g. i neku brigadu ZNG (iako tada ZNG odavno nije postojao), te reći da od još trojice ljudi na slici ne poznam nikoga. Mogu napisati što god hoćeš.
 
13.02.2009 00:02 h
Bilo bi da si se ispričao. Gdje si se samo ti borio?
jole911 
13.02.2009 08:35 h
Kad budeš dolazio javi mi. Stvarno idemo na kavu. Molim te objasni ovom polupismenjaku što je ZNG i tko ga je nosio do 95. Nezna klinac.
 
13.02.2009 08:54 h
Zar je problem jednom punopismenom ultraturbotrofaznomrvatukleroateisti jednim c/p člankom ili linkom dokazati da su ZNG brigade postojale 1995. g.?

Ali da, i ja sam nepismena Rvatina i to je dovoljan razlog da konstruktivno odgovoriš na pitanje - Kad je ZNG prestao postojati?
ultraturbotrofaznirvatkleroateist 
13.02.2009 09:11 h
Šta je? Još uvijek nisi našao podatak na internetu? :))

Ili čekaš da umjesto tebe odgovori netko tko je stvarno bio branitelj?
Matrixe manipulatoru 
13.02.2009 10:36 h
opet se skrivaš iza drugih. Ja iako sam polupismeni klinac, kad sam prozvan sam odgovaram. Tebi je problem odgovoriti? Tebi, velikom povjesničaru i još većem ratniku?
"muda" 
13.02.2009 11:03 h
Ako se prica o "mudima" tj. kicmi. hrabrosti, u ovim komentarima se najvise misli na ovaj zadnji rat, onda, po iskustvu i ratnoj vrlini, ratnici ili prezivijeli sudionici rata najmanje o tome pricaju. Zasto? Zato sto su upravo oni bili ti koji su svojom borbom dali raznog i dovoljno materijala drugima da o tome pricaju, pisu i zadovoljavaju sami sebe.
Komentari su jako zanimljivi i ima ih koji su jako iskreni. Ima ih koji imaju zube ovih gore u clanku spomenutih copora, KAMEN BACE A RUKU SAKRIJU.
Zamo;oi bih kolegu matrixa da bude uljudan i toliko civiliziran pa da odgovori na postavljena mu pitanja na ovome portalu u zadnjih nekoliko mjeseci. Ako on to ne ucini, onda ce on, matrix, ispasti jedan obicni PLAGIJATOR i SARLATAN kojemu se nebi trebalo niti najmanje (po)vjerovati. A svi oni koji su mu postavljali razna pitanja na koja on jos nije odgovorio, biti u pravu i smatrat ce ih se iskrenima.
 
13.02.2009 11:24 h
Odavno je u psihologiji poznato da svatko priča o onom što mu fali. I uvijek kada netko napadno o nečemu priča ili se nečime hvali, upravo je tu vrlo tanak.
To pogotovo upada u oči u matrixovu slučaju, prvenstveno zbog njegovog shizofrenog djelovanja koje se sastoji od reda pljuvanja po hrvatskim vrednotama, pa reda hvalisanja sudjelovanjem u Domovinskom ratu. Prateći njegovo djelovanje samo po sebi se nameće pitanje je li taj čovjek lud ili je nešto drugo u pitanju. Ja ne mislim da je lud, ali da je pokvaren to svakako, a kako i nije baš pametan, tako je i njegovo djelovanje prozirno i karikaturalno.
Svi vi skupa 
13.02.2009 11:57 h
mlatite praznu slamu i prelivate iz šupljeg u prazno. Mili bože, imate li vi ikakva posla doma, čini mi se da pod kapom nebeskom ništa ne radite nego sidite za računalom i nabacujete se blatom jedni na druge. Svi ste bez iznimke ODVRATNI.
matrica 
13.02.2009 12:15 h
Ti si otišao ukurac
kapetan-m 
13.02.2009 13:46 h
Mogu se složiti s tobom. Dok kreteni tipa Otporni,east,jezda i gustrina budu laprdali gluposti dotle će biti i nas koji im govorimo kontra. Zaista smo odvratni jer klinci iz novokomponirane povjesti ovdje pozivaju ratnike koliko su domoljubni ili ne. Meni se gade takvi tipovi i zaista nemam namjeri više odgovarati takvoj žgadiji na njihove komentare, ovdje su zato što ih je netko poslao a oni jadni samo rade posao.sve njihove inputacije padaju u vodu jedna po jedna. Sirotinja ni luk mirisala a ni sadila. Bijedno.
 
13.02.2009 13:59 h
Je Matrix, nas je netko poslao da pejstamo protuhrvatske članke. Nitko ne proziva branitelje, nego tebe i tvoje laži, manipulacije i podmetanja. A to što se ti kitiš tuđim perjem i skrivaš iza branitelja samo je pokazatelj tvog nemorala.
Nitkove... 
13.02.2009 16:15 h
jedan! Kada vas se lijepo pita da odgovorite na postavljena vam pitanja, vi izbjegavate, ne odgovarate. Naprotiv, nastavljate sa uvrijedama, klevetanjima, lazima itd. Buduci da niste odgovorili na bilo koje pitanje, onda ostajete za javnost PLAGIJATOR, tj. kradljivac tudjih pisanih clanaka. Takav cete ostati sve dok vi sami svima nama ne dokazete protivno. Otporas vam je nudio JEDAN MILIJUN EURA da dokazete samo jednu obijedu protiv njrga. To jos niste ucinili i Otporas vas jos uvijek ceka. Dok ne dokazete protivno, dotle ostajete NOTARBNI LAZOV, NOTARNI PLAGIJATOR I NOTARNI KLEVETNIK.
Štovani 
13.02.2009 17:54 h
Nije mi namjera svađati se s vama naročito ne s emigracijom. Kad se budete civilizirali i opismenili možemo komunicirati. Do tada molim Ustašku emigraciju da ne zagađuje članke poput ovog a vas ostale ako se ne slažete, hvala bogu, imate svoje istomišljenike pa se s njima razgovarajte. Lijepo vas je bilo čitati a mogu zamisliti kako je vašoj okolini.Puno pozdrava od matrixdc-a.
 
13.02.2009 18:08 h
Ja se suzdržavam od pisanja na ovom portalu do idućeg tjedna.

Muče me jedino još dvije stvari. Kako to da 1995. g. još uvijek postoje ZNG brigade i zašto matrixwc, unatoč dobrom odgoju koji nama ostalima fali, uporno ignorira moju čestitku povodom Dana sjećanja na fojbe.
Udbaški manipulatoru 
13.02.2009 19:03 h
osim što su sva tvoj nastojanja da se prikažeš kao branitelj u potpunoj suprotnosti sa protuhrvatskim tekstovima koje pejstaš, odaje te i jugoboljševička terminologija. Osim što se termin "ustaška emigracija" ne koristi od 90 g. "ustaška emigracija" za Republiku Hrvatsku uopće ne postoji. Za Udbu, naravno da.
draga deco 
13.02.2009 20:05 h
deder nemojte da se vredjate i da mog matrixa toliko blatite.ja jadna znam istinu ali savo mi je rekao da je matrix bio u 113 brigadi sa onim gojanovicem sto sa nasim zetom burdusom kod sudija u hagu svedocio protiv vas.
ukoliko ne verujete pitajte savu i gojanovica.ce da vam potvrde.a mog matrixa postedite od vas ustasa.
sine matrixe bre,drzi se,nasa stvar mora da pobedi.i javi
viktoru iz novog ferala da se angazira na hrvatskim portalima umesto sta pise po srpskim i vlaskim portalima.
barem da ti malo olaksa kod ovih zenga.
 
14.02.2009 07:13 h
:--)))))
hi 
14.02.2009 08:36 h
:--)))) hihi
gazdajezda 
16.02.2009 02:13 h
Tjedan je prosao i vase obecanje je isteklo. Sada se mozete povratiti na portal i uzivati sa nama skupa.
 
16.02.2009 08:29 h
A evo mene :))
Samo, vidim da sam još uvijek uskraćen za informaciju gdje je to 1995. g. još uvijek postojala ZNG brigada.
A ni odgovor na čestitku nisam dobio :))
Dragi moj gazdajezda 
16.02.2009 13:13 h
Komu je vase pitanje upuceno i poslato, bojim se da necete nikada dobiti odgovor. To govorim iz iskustva. Ja sam u nekoliko navrata mu postavljao pitanja i cak nudio jedean milijun eura da dokaze, ne sve, nego samo jednu laz i neistinu koju je meni prelipio. On ima, reklo bi se, jako debelu kozu pa mu nimalo ne smeta sta ljudi o njemu misle. Ima ih svakakovih.
Članke mogu komentirati samo članovi kluba.

Prijavite se u klub ili se učlanite ukoliko to još niste učinili. Učlanjenje je besplatno.

Postanite član:Prijava registriranih članova:
login
lozinka
login

lozinka

zapamti me